Saps què és la fisioteràpia? Saps què fa un fisioterapeuta i en quins àmbits el pots trobar?

 

Vine el dia 16 d’octubre a la zona verda del Nadal a celebrar el Dia de la Fisioteràpia (DIFT) amb els membres de la Secció Territorial de la Catalunya Central del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Es realitzarà una cursa d’orientació inclusiva per a tothom i per a totes les edats amb la finalitat de donar a conèixer la nostra professió, la fisioteràpia. L’activitat començarà a les 10 del matí i tindrà una durada de 2 hores, durant les quals haureu de trobar unes balises amagades i respondre preguntes sobre fisioteràpia. L’activitat està pensada perquè es faci en grups d’entre 2 i 5 persones. Si no tens grup, no pateixis, et podem ajudar a trobar-ne, no et quedis sense participar-hi. Com en tota cursa, no hi poden faltar els premis per als tres primers equips classificats i, a més, sortejarem dos vals de fisioteràpia entre tots els participants.

Cal inscripció prèvia al codi QR que tens a continuació. Si no t’hi has pogut inscriure prèviament, pots fer-ho el mateix dia 16 a les 9.30 del matí de forma presencial. El preu de la inscripció és de 5 euros. Amb la inscripció et donarem una bossa amb una samarreta, aigua i un tiquet per recuperar forces amb un esmorzar saludable un cop hagis acabat l’activitat. Els diners recaptats aniran destinats a l’associació EMPARA, associació d’Esclerosi Múltiple d’Osona.

Recorda!

Dia: Diumenge, 16 d’octubre del 2022

Lloc: Zona verda el Nadal

Hora:

  • 9.30 h Inscripcions de última hora i recollida de les bosses
  • 10.00 h Inici de l’activitat
  • 12.00 h Final de l’activitat
  • Seguidament, entrega de premis, sorteig i esmorzar saludable per a tothom

 

“EL MOVIMENT ÉS VIDA, LA VIDA ÉS MOVIMENT” T’HO PERDRÀS?

 

Inscripció DIFT 2022

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×