Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) celebra el Dia de la Fisioteràpia (DIFT) amb una sèrie d’activitats, que aniran més enllà del 8 de setembre, dia en què es commemora internacionalment la creació de la World Confederation for Physical Therapy, l’any 1951 (l'actual World Physiotherapy, WPT).

Enguany hem unificat l’activitat a tot el territori i celebrarem una cursa d’orientació per grups a les diferents localitats que acolliran el DIFT 2022.

A Girona, la cursa es realitzarà el 2 d’octubre de 10.00 h a 12.00 h. Es participarà en equips de 2 a 5 persones i estarà localitzada a la Devesa de Girona.

L’activitat consistirà en trobar unes balises amagades que contindran preguntes relacionades amb la fisioteràpia.

El preu de la inscripció és de 5 euros per persona i inclou una bossa amb marxandatge i esmorzar saludable a l’arribada. La Secció Territorial de Girona destinarà tots els beneficis recaptats a AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

Disposarem d’activitats per a la mainada en el mateix horari, seran “Jocs Gegants” que estaran disposats a la zona de sortida/arribada.

Vine i participa amb el Col·legi al DIFT 2022, ajuda’ns a fer promoció de la salut i de la fisioteràpia.

T’hi esperem!

 

Inscripció DIFT 2022

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×