Assessor Laboral

Aquesta assessoria tracta, entre altres, els següents temes: contractació laboral (a temps parcial, en pràctiques, etc.), convenis laborals i revisions salarials, legalitat de la contractació (per empreses tipus cooperativa, societat limitada...), etc.

Per concertar visita a qualsevol de les assessories laborals de Catalunya, cal contactar amb el Col·legi per correu electrònic (laboral@fisioterapeutes.cat), per telèfon 93 207 50 29 o omplint el formulari.

A càrrec del Sr. Xavier Elías. Cal concertar cita prèvia.

Accedir a l'Assessoria

Assessor Fiscal

Aquesta assessoria tracta temes com la tramitació de l'alta de l'IAE (Impost d'Activitats Econòmiques), fiscalitat de l'activitat de fisioterapeuta, pagaments fraccionats de les retencions de l'IRPF, declaració de la renda, etc.

Per concertar visita o realitzar consultes directes a qualsevol de les assessories de Catalunya, cal contactar amb el Col·legi per correu electrònic (fiscal@fisioterapeutes.cat), per telèfon 93 207 50 29 o omplint el formulari.

A càrrec del Sr. Xavier Elías. Cal concertar cita prèvia.

Accedir a l'Assessoria

Assessor Jurídic

El senyor Antoni Cudos, advocat, rep els col·legiats el segon i quart dimecres de mes en horari de tarda a la seu col·legial (Barcelona).

Cal concertar visita al Col·legi, per e-mail (juridic@fisioterapeutes.cat) o bé per telèfon 93 207 50 29.

Es tracten temes legals com poden ser els requisits legals per obrir un centre; defensa de la professió; temes d'intrusisme professional.

Accedir a l'Assessoria

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×