Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) celebra el Dia de la Fisioteràpia (DIFT) amb una sèrie d’activitats, que aniran més enllà del 8 de setembre, dia en què es commemora internacionalment la creació de la World Confederation for Physical Therapy, l’any 1951 (l'actual World Physiotherapy, WPT).

Enguany hem unificat l’activitat a tot el territori i celebrarem una cursa d’orientació per grups a les diferents localitats que acolliran el DIFT 2022.

El tret de sortida serà el 15 d’octubre a Tortosa, al Parc Teodor Gonzàlez.

Us tenim preparada una cursa d’orientació  per equips on hi podran participar tant grans com petits. Aquesta cursa s’iniciarà a les 9.30 h i tindrà una durada aproximada de 2 hores i consisteix en trobar unes balises amagades i respondre preguntes sobre fisioteràpia en diferents zones del parc.

Hi haurà entrega de premis, esmorzar saludable per als inscrits i jocs per a la canalla durant tot el matí.

El preu de la inscripció és de 5 euros per persona i inclou una bossa amb marxandatge i esmorzar saludable. La Secció Territorial de les Terres de l’Ebre destinarà tots els beneficis recaptats a la FUNDACIÓ MERCÈ PLA (FMP).

Vine i participa amb el Col·legi al DIFT 2022, ajuda’ns a fer promoció de la salut i de la fisioteràpia.

T’hi esperem!

 

Inscripció DIFT 2022

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×