Represa dels terminis

 

La Junta de Govern, en sessió de 2 de desembre de 2020, ha aprovat la represa dels terminis de la Convocatòria 2019 d’ajuts a la investigació del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya que van quedar suspesos amb motiu de l’estat d’alerta sanitària provocat per la COVID-19.

Els nous terminis de la convocatòria són els següents:

Resolució provisional de concessió d’ajuts investigació: 22 de desembre de 2020

Període d’esmenes d’errors tècnics: del 23 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021

Resolució definitiva: 27 de gener de 2021

Resolució provisional

D’acord amb el que s’estableix a l’article 6 de la Resolució 001/2018, de 14 de març de  2018, per la qual es regula la concessió d’ajuts a la investigació del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, i els nous terminis de resolució aprovats en la Junta de Govern de 2 de desembre de 2020, es comunica la decisió provisional adoptada per la Junta de Govern, en relació a les sol·licituds d'ajuts presentades.

Consultar resolució provisional

De conformitat amb el que preveu la convocatòria, s’obre el període d’esmenes tècniques, que serà efectiu des del 23 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021, ambdós inclosos. Les al·legacions hauran de comunicar-se per correu electrònic a recerca@fisioterapeutes.cat

Finalitzat el termini d’esmenes tècniques es procedirà a la resolució final en la que s’informarà dels projectes beneficiats amb l’ajut, que es concedirà en funció de la puntuació obtinguda i fins que s’exhaureixi la dotació econòmica de la present convocatòria.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×