Es traspassa Centre Sanitari especialitzat en Fisioteràpia i Rehabilitació al Vallès Oriental.

Anunci publicat el 05/06/2020 Venda

Empresa consolidada amb quasi 14 anys d'experiència, en ple funcionament amb tots els permisos i llicències de la Generalitat actualitzades. Es traspassa per motius personals.

Realitzem serveis presencials, on-line, domicilis.

Tractaments privats, concerts amb mútues, UNESPA, Cat Salut.

Classes presencials i on-line.

Electroestimulació Miha - Bodytec.

En l'actualitat serveis mèdics - sanitaris (ex: Fisioteràpia, Osteopatia, Podologia, Psicologia, Dietètica i Nutrició, Medicina, Traumatologia, Medicina Estètica, etc.) i Anàlisis Clíniques.

Centre preparat per entrar al moment i facturant des del 1º dia. Gran capacitat d'expansió i molt bona ocasió per gestionar una empresa en funcionament per tal d'expandir-la.

El preu del traspàs inclou tot el material, aparatologia (ecògrafs, radiofreqüència, pressoteràpia, ultrasò, etc), mobiliari, base de dades, cartera, programa de gestió, LOPD al dia, etc.

El centre disposa de 185m2 dividits en recepció - sala d'espera, despatxos, cabines de tractaments, sala gran de rehabilitació, etc.

Planta baixa amb rampa d'accés a l'entrada, servei adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, aire condicionat, alarma, etc.

Per a més informació trucar al Telèf. 636 62 64 23 Ricard

Traspàs de clínica de Fisioteràpia a Vinaròs

Anunci publicat el 18/05/2020 Venda

Es traspassa per canvi de domicili de la proprietària, clínica de Fisioteràpia al centre de Vinaròs província de Castelló.

Negoci que porta 14 anys amb ple funcionament.

La clínica té tres sales de tractament, sala d'espera i recepció amb número de registre sanitari.

Actualment, es treballa amb privats i amb pràcticament totes les mútues: Adeslas, DKV, Mapfre, Fisi-on, Divina Pastora, Gestimédica, Asisa i mútues de treball.

Interessats truqueu al telèfon 659584447.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×