Cambres de comerç

Les Cambres de Comerç són entitats que vetllen pels interessos generals de les empreses i ofereixen serveis a empreses i emprenedors per respondre a les seves necessitats i ajudar a millorar la competitivitat.

Consell General de cambres de Catalunya

És l’entitat que agrupa totes les cambres de comerç catalanes. A través del seu lloc web podeu accedir a les pàgines específiques de les cambres on podreu consultar els serveis que ofereixen (formació, ajuda per a la creació d’empreses, plantilles per a fer plans d’empresa, etc.).

Entitats municipals de suport a l'emprenedor

A continuació trobareu informació d’entitats que ofereixen suport a les persones emprenedores.

ACC1Ó

Ofereix línies d'ajut i finançament a empreses i entitats per tal de donar suport a projectes d'innovació, internacionalització i inversió a Catalunya. També ofereix beques a joves recent titulats per completar la seva formació pràctica a l'exterior. A més, ACC1Ó facilita l'accés a finançament privat a través de la xarxa d'inversors privats, el fons de capital risc o el mercat alternatiu borsari.

Institut Català de Finances

Els productes i serveis de l’ICF complementen l’oferta financera del mercat i donen suport a les polítiques de la Generalitat. Les activitats actuals del grup ICF, després de més de 20 anys de vida, es concreten en tres grups:

  • Préstecs per a inversions del sector empresarial, amb projectes de creixement, innovació, internacionalització, o que aportin millores socials.
  • Oferta de capital, amb la promoció de fons de capital risc i la prestació d’assessorament financer per a projectes singulars.
  • Serveis de promoció i manteniment d’equipaments d’ús públic.

Inicia

És el portal per a la creació d’empreses de la Generalitat de Catalunya.

Serveis i tràmits per a emprenedors GENCAT

Recull de recursos per a la creació d’empreses de la Generalitat de Catalunya.

ICO

L'Institut de Crèdit Oficial és una entitat pública empresarial, adscrita al Ministeri d'Economia i Hisenda a través de la Secretaria d'Estat d'Economia, que té consideració d'Agència Financera de l'Estat. L’ICO treballa pel creixement i la millora de la distribució de la riquesa nacional i fomenta aquelles activitats econòmiques que per la seva transcendència social, cultural, innovadora o ecològica mereixin una atenció preferent.

Fundació per a la promoció de l'autoocupació a Catalunya

Els objectius d'aquesta fundació són donar suport als emprenedors, recolzar la constitució i la consolidació de noves microempreses, donar a conèixer el concepte de l'autoocupació i afavorir la inserció laboral de persones aturades.

Vivers d’empreses

Els vivers d'empresa són espais destinats a les persones emprenedores que volen iniciar un negoci en un entorn que afavoreixi el seu desenvolupament i consolidació. L'objectiu és facilitar l'inici de l’activitat empresarial a través d'una sèrie de serveis complementaris, a preus més reduïts que els que ofereix el mercat. En general podràs trobar els següents serveis:

  • Espais modulars on instal·lar-te amb serveis tecnològics avançats.
  • Serveis logístics i administratius compartits (centraleta, copisteria, comptabilitat...).
  • Suport del personal expert en creació d'empreses (acompanyament, pla de consolidació, recerca de finançament, formació...).
  • Serveis d’informació telemàtics.
  • Xarxa d’emprenedors.

Servei de Creació d'Empreses

Departament de Treball

El Servei de Creació d'Empreses es creà amb l'objectiu d'oferir un servei personalitzat que ajudi a fer realitat els somnis empresarials.

Dones i empresa

Emprendedoras. Comunitat virtual ideada i gestionada per dones però dirigida a totes aquelles persones que siguin emprenedores.

EmpresariasNet. L'objectiu d'EmpresariasNet és apropar les dones emprenedores i empresàries a les noves tecnologies, oferint assessorament gratuït i la creació d'una xarxa comuna.

Fundación mujeres. Organització no governamental especialitzada en el camp de la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

Organización de Mujeres Empresarias y Gerencia Activa (OMEGA). OMEGA té com a membres aquelles organitzacions i associacions constituïdes per dones empresàries, professionals o de gerència, d'àmbit autonòmic, provincial o local.

Pla d'acció sostenible

Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de l'Ajuntament de Barcelona

Més informació

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×