Col·legiats amb activitat a Barcelona, adheriu-vos al Pla d’Acció sostenible!

Publicada el 12/06/2018

Ser sostenible té beneficis pel planeta i també fiscals. El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya informa a tots els col·legiats que tinguin activitat econòmica a Barcelona que el Col·legi està adherit al programa “Barcelona + Sostenible” (a través de la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat).

La participació del CFC consisteix en un pla d’acció anual per millorar la sostenibilitat del sector amb una proposta d’actuacions que implica els col·legiats, que finalment són els principals agents del canvi a través d’actuacions sostenibles que asseguren un futur viable i durador.

Aquest és el Pla d’acció per al 2018 elaborat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Els col·legiats que ho desitgin poden adherir-s’hi mitjançant el següent formulari on-line, indicant quines actuacions duran a terme: http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/10291

Beneficis fiscals

Els col·legiats que s’hi adhereixin abans del 30 de juny, proposant alguna acció, podran obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2019:

---Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2019.

---Obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Consulteu el Pla d’acció del CFC: http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/sites/default/files/documents/plans/pla_accio_cfc_2018.pdf

Per  a més informació podeu consultar la web del programa Barcelona + Sostenible www.barcelona.cat/bcnsostenible

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×