El CFC dedica una jornada al dolor en tots els seus vessants

Publicada el 02/10/2017

*Aquí podeu veure ELS VÍDEOS DE TOTES LES PONÈNCIES.

Un centenar de persones van assistir el passat dissabte 30 de setembre a la 6a Jornada de Fisioteràpia TIC i 2.0, que va organitzar a Tarragona el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) per parlar del dolor en tots els seus vessants.

El degà del CFC, Manel Domingo, va inaugurar la jornada animant tots els presents a gaudir-la i aprofitar-la al màxim. El neuròleg i neurofisiòleg Jordi Montero va fer la primera ponència, “Neurofisiologia del dolor”, i, tot seguit, el psicòleg clínic i neuropsicòleg Joan Deus va parlar de “Neuroimatge i personalitat del dolor crònic tipus fibromiàlgia”.

Després de la pausa pel cafè i els croissants, va arribar el torn de la metgessa anestesiòloga María Teresa Leiva, amb una ponència titulada “Fàrmacs i teràpia manual en dolor: germans, col·laboradors i sabotejadors”.

La doctora en antropologia Marta Allué va aproximar-se al tema de la jornada amb la ponència “Crònics: No pain, we gain”. I, tot seguit, el fisioterapeuta i secretari de la Sociedad Española de Fisioterapia y Dolor, Arturo Such, va fer la seva, titulada també amb molta grapa: “El dolor crònic (probablement) no és el que penses.

Va tancar el torn d’intervencions el fisioterapeuta i assessor científic del CFC, Fran Valenzuela, amb una ponència titulada “Les TIC com a eines educatives: explicant la neurofisiologia del dolor als pacients lumbars crònics”.

La fisioterapeuta i vocal de la Junta de Govern del CFC Eva Hernando va cloure la jornada parlant d'equip, de socialització, de dolor i de qualitat de vida.

Totes les ponències es van poder seguir en directe a través del canal FisioTV.cat del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×