Lleida celebra el Dia de la Fisioteràpia

Publicada el 02/10/2017

Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i les seves seccions territorials celebraran el Dia de la Fisioteràpia (DiFT) amb una sèrie d’activitats.

La secció territorial lleidatana del CFC celebrarà el seu DiFT el proper dissabte 21 d’octubre al matí (10.30h) amb una caminada molt especial, que congregarà avis i néts a la riba del Segre. Els participants recorreran una distància d’uns dos quilòmetres al ritme d’una passejada saludable en família, que sortirà del Pont dels Instituts i acabarà als Camps Elisis.

Arribats a cert punt del recorregut, tots els assistents rebran globus per part dels organitzadors i es col·locaran de tal manera sobre el terreny que, vistos des de l’aire, formaran la mà del logotip del Col·legi.

També hi seran presents un grup de batukada i el Banyetes, el caragol solidari de Lleida referent per tots els nens i nenes. En acabar la caminada, tots els assistents podran recuperar forces amb una xocolatada popular amb coca.

El Dia Internacional de la Fisioteràpia

El 8 de setembre, Dia Internacional de la Fisioteràpia, es commemora la creació l’any 1951 de la World Confederation for Physical Therapy, l’organització que agrupa entitats de representació dels professionals de la Fisioteràpia arreu del món.

El DiFT del CFC

Des de fa uns quants anys, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra el seu particular Dia de la Fisioteràpia (DiFT) amb activitats commemoratives arreu del territori, que van més enllà del 8 de setembre.

Enguany els DiFT del CFC seran: 30 de setembre (Girona), 21 d’octubre (Lleida), 5 de novembre (Reus), 26 de novembre (Sitges).

*Per a més informació, podeu dirigir-vos directament a lleida@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×