Conferència de Fisioteràpia en el running, a Platja d’Aro

Publicada el 23/10/2017

El 14 d’octubre es va dur a terme la conferència Fisioteràpia en el running, a càrrec d’Albert Massó, cap de fisioterapeutes d'SportCat i especialista en Fisioteràpia esportiva i readaptació a l'esforç, que va parlar de la importància de saber escollir el calçat adequat per tal de prevenir lesions a l’hora d'anar a córrer.

També va destacar la importància del treball multidisciplinari per tal de cobrir totes les necessitats per a tot esportista (podologia, nutricionista, metge, fisioterapeuta, entrenador personal, etc.). Va donar alguna pinzellada sobre com portar un pla d'entrenament, com valorar els corredors i com fer les exploracions tant en estàtic com en dinàmic, tot aconsellant-nos diverses apps que avui dia s'utilitzen i que ens poden facilitar les valoracions.

Finalment ens va mostrar els diferents tipus de petjada i quines són les lesions més freqüents per a cada una de elles, com prevenir-les i, un cop instaurades, com tractar-les i evitar que hi hagi recidives.

Secció Territorial de Girona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×