Quart Sopar de Fisioterapeutes de l’Anoia

Publicada el 10/11/2017

El Grup d’Interès de Fisioterapeutes de l’Anoia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) celebrarà el quart Sopar de Fisioterapeutes de la comarca el proper divendres 1 de desembre, a les vuit del vespre, al Campus d’Igualada (Av. Pla de la Massa, 8).

L’objectiu de la trobada és enfortir els vincles professionals entre els fisioterapeutes de l’Anoia, facilitant-los un espai i l’ocasió de compartir experiències i opinions.

La vetllada començarà amb una conferència del Dr. Joan Miquel, del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia del Consorci Sanitari de l’Anoia, Hospital d’Igualada, sobre l’artroscòpia d’espatlla. Cal inscriure-s’hi, AQUÍ.

El sopar està previst a quarts de deu, al restaurant Getaria del mateix edifici. Per reservar plaça al sopar, cal omplir la butlleta de reserva en línia, abans del 27 de novembre, i fer l’ingrés d’11.50€ al següent compte corrent i amb la següent referència:

REF. SOPAR ANOIA + “nom del col·legiat”

ES95 0081 0066 67 0001227724

Cal enviar el comprovant de pagament per fax al 93 207 70 22 o per correu electrònic a inscripcions@fisioterapeutes.cat

També podeu fer la inscripció i el pagament en línia mitjançant targeta de crèdit.

Per a més informació, contacteu amb el Grup d’Interès de l’Anoia al correu electrònic anoia@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×