Convocada la 42a Assemblea Ordinària del CFC, per al 20D

Publicada el 15/11/2017

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha convocat tots els col·legiats a la 42a Assemblea Ordinària del CFC, que tindrà lloc el proper dimecres 20 de desembre de 2017, a les 19.30h en primera convocatòria, i que inclourà quatre punts: presentació del Pla Estratègic 2018; presentació i aprovació, si s’escau, dels pressupostos del 2018; informes de Junta de Govern, i precs i preguntes.

El degà del CFC, Manel Domingo, recorda que “l’Assemblea, a més de ser l’òrgan sobirà del Col·legi, és el punt de participació i reflexió de tots els col·legiats i l’espai on es presentaran les línies programàtiques i el pressupost per a l’any 2018”.

Per aquest motiu, Domingo desitja que “la sala d’actes del Col·legi quedi petita per acollir tots els assistents; d’aquesta manera les idees serien més nombroses i el debat més profitós”.

Per fer més àgil l’Assemblea, a partir del dia 5 de desembre, tindreu a la vostra disposició la documentació que s’hi presentarà: la podeu demanar per correu electrònic a cfc@fisioterapeutes.cat

La 42a Assemblea Ordinària del CFC es celebrarà el proper dimecres 20 de desembre de 2017, a les 19.30h, a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (c/ Segle XX, 78, Barcelona 08032).

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×