“Fisioteràpia del Sòl Pelvià”, nou reportatge al canal FisioTv.cat

Publicada el 15/11/2017

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya publica el reportatge “Fisioteràpia del Sòl Pelvià”, al canal FisioTv.cat, que resumeix en tres minuts la tasca que duen a terme les responsables de la Comissió de Sòl Pelvià del CFC amb persones que pateixen algun tipus de disfunció del sòl pelvià o que volen fer-hi un treball de prevenció.

No tothom sap què és el sòl pelvià: és una denominació anatòmica que no forma part del nostre vocabulari habitual. En canvi, tothom sap que hi ha persones, sobretot dones, tot i que també hi ha homes, que els costa controlar els esfínters. És una disfunció molt seriosa, que es pot solucionar, en mans de professionals.

El sòl pelvià és un sistema format per músculs i altres tipus de teixits que sosté les vísceres que tenim a l’abdomen perquè no caiguin i que controla els esfínters per evitar escapaments. També té una funció especial en la sexualitat i la reproducció. Per això tenir-ne cura és indispensable per gaudir d’una bona salut i qualitat de vida.

El tractament del sòl pelvià, que les membres de la Comissió expliquen amb tot detall en el vídeo, és absolutament indolor, es pot dur a terme tant en sessions individuals com grupals, i resulta beneficiós per a persones de qualsevol edat i sexe.

En cas que algú pensi que pot estar patint algun tipus de disfunció en aquesta zona del cos, des de la Comissió de Sòl Pelvià del CFC recomanen consultar un fisioterapeuta especialitzat en sòl pelvià.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×