Dues xerrades sobre exercici terapèutic cervical i lumbar solidàries contra el Càncer

Publicada el 06/11/2017

La secció territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza, aquest dissabte 11 de novembre al matí, a Reus, una jornada solidària de xerrades sobre l’exercici terapèutic cervical i lumbar.

Les xerrades es duran a terme en dos centres cívics de la ciutat amb una aportació solidària mínima de tres euros per assistent, i tota la recaptació es destinarà a la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Al centre cívic del Carme s’hi parlarà de l’exercici terapèutic pel dolor lumbar i al centre cívic Llevant, de l’exercici terapèutic pel dolor cervical. Les dues xerrades començaran a les deu del matí i duraran fins a quarts de dues del migdia.

Les inscripcions es poden fer als mateixos centres cívics o enviant un correu electrònic a tarragona@fisioterapeutes.cat, indicant nom i cognoms, DNI, telèfon i correu electrònic de contacte.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×