La Secció de Tarragona celebra el DiFT 2017 amb una caminada saludable i tallers d’exercici terapèutic

Publicada el 06/11/2017

El diumenge 5 de novembre de 2017 es va celebrar a Reus el Dia de la Fisioteràpia 2017 de la província de Tarragona. L'activitat constà d'una caminada saludable de 2 km per la ciutat de Reus i tres tallers d'exercici terapèutic a l'arribada. La participació va ser molt elevada, atès que vam comptar amb 126 adults i nens. Tots ells van fer possible el Dia de la Fisioteràpia.

La caminada tenia la seva sortida a la plaça de les Peixateries Velles de Reus, on s'entregava la samarreta i bossa del DiFT, així com un carnet de la caminada per als nens (en aquest s'hi havien de col·locar 4 segells que s'anaven trobant pel recorregut).

A l'arribada, els participants podien gaudir d'un esmorzar saludable a base d'entrepans, fruita, sucs i aigües. I després de fer passar la gana i recuperar forces es van iniciar els tallers d'exercici terapèutic a l'aire lliure, aprofitant el bon dia que feia a la ciutat.

La zona de tallers estava dividida en dues grans àrees: adults, on es van realitzar els tallers d'Abdominals suaus per part de Blanca Solé, Gimnàstica abdominal hipopressiva per Óscar Marín i Menys zapping i més gym per Noema Pérez i Cristina Adillón. A la de nens es va fer un taller de Psicomotricitat conduït per l’Eva Hernando, un d'Estiraments d'esquena amb la Núria Raspall i El peu equilibrista per Anna Masoni i Tania López, tot amb el suport dels alumnes.

Secció Territorial de Tarragona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×