La Secció Territorial de Tarragona organitza el Curs de Dolor i moviment

Publicada el 11/12/2017

Els passats 25 i 26 de novembre, la Secció Territorial de Tarragona va organitzar un Curs de Dolor i moviment al Caixa Fòrum de Tarragona, que va ser impartit per Arturo Goicoechea.

L'objectiu del curs era instruir als fisioterapeutes en la neurociència del dolor aplicada a la gestió del moviment, actualitzant els seus coneixements sobre el dolor i el moviment des de la perspectiva dels nous paradigmes de la neurociència.

Durant el curs vam poder veure els últims avenços en neurociència i conceptes més específics com la definició de dolor, el procés de modulació i la funció del cervell en la percepció del dolor.  

Des de la Secció Territorial de Tarragona volem agrair la formació facilitada per l’Arturo Goicoechea, així com la seva dedicació i interacció amb els assistents, i també la participació dels col·legiats. Va ser molt profitós i aplicable per a tots ells. Esperem poder seguir gaudint d'aquestes exitoses propostes formatives que ajuden a enriquir el nostre dia a dia professional.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×