Obertes inscripcions al I Congrés Internacional de Fisioteràpia #FTP18

Publicada el 12/12/2017

Ja estan obertes les inscripcions al I Congrés Internacional de Fisioteràpia (#FTP18), que tindrà lloc a Barcelona els dies 4 i 5 de maig del 2018. Els col·legiats del CFC i els estudiants del grau de Fisioteràpia de les universitats catalanes hi tenen l’accés 100% bonificat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.  

L’#FTP18 reunirà ponents d’aquí i d’arreu en un format obert pensat especialment per a fisioterapeutes, estudiants del grau de Fisioteràpia, formadors i professionals d’empreses relacionades amb aquesta disciplina. Cadascú podrà fer-se la seva pròpia agenda, triant d’entre tota l’oferta.

Més enllà del monogràfics habituals, serà la primera vegada que el CFC organitza una congrés d’aquestes característiques, inèdit a Catalunya, comparable amb els congressos mundials de la World Confederation for Physical Therapy.

Hi haurà universitats, societats científiques i ponents d’arreu experts en tots els àmbits de la Fisioteràpia: el neuromusculoesquelètic, l’esportiu, el geriàtric, el neurològic, el respiratori, el pediàtric i el del sòl pelvià, entre d’altres.

Els col·legiats del CFC tenen l’#FTP18 bonificat al 100% i podran assistir lliurement a les ponències, masterclass i comunicacions lliures que els interessi.

També hi haurà lloc per a una Fira Comercial de 800 metres quadrats amb més d’una vintena d’estands per a marques proveïdores de material, empreses de formació i innovació.

S’hi apostarà fermament per la I+D+i en Fisioteràpia i s’hi mostraran alternatives als tractaments habituals. També s’hi contemplarà la pròpia via de la I+D+i com una sortida professional.

Serà, en definitiva, una molt bona ocasió per compartir un parell de dies amb col·legues de professió catalans i d’arreu, fer pinya, establir vincles i sinergies, fer ‘networking’ i assistir a ‘workshops’.

Qui ho vulgui tindrà també la possibilitat de participar-hi amb un pòster o una comunicació lliure. Cal sol·licitar-ho prèviament als organitzadors i un comitè científic decidirà quines propostes hi tindran cabuda

El marc de l'FTP18 serà el Centre de Convencions Internacional de Barcelona, a tocar del Fòrum i del front marítim. Hi haurà divuit sales oferint ponències i masterclass.

Els dies anteriors i posteriors al Congrés, s’aprofitarà la presència d’alguns dels experts perquè imparteixin cursos intensius, d’una o dues jornades.

Visiteu el web: ftp18.cat

INSCRIPCIONS, aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×