L’Assemblea col·legial aprova, per unanimitat, els pressupostos per al 2018

Publicada el 21/12/2017

Una trentena de persones van assistir aquest dimecres al vespre a la 42a Assemblea Ordinària del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, convocada per la Junta de Govern del CFC i que va tenir lloc a la seu del Col·legi de Barcelona.

La convocatòria incloïa quatre punts: presentació del Pla Estratègic 2018; presentació i aprovació, si hi havia quòrum, dels pressupostos del 2018; informes de Junta de Govern, i precs i preguntes.

Després que el secretari del CFC, Gabriel Liesa, donés la benvinguda als presents i obrís l'Assemblea, el degà Manel Domingo va anar repassant punt per punt el Pla Estratègic del 2018, que s'obria amb una frase del llibre El petit príncep i que la Junta del CFC es fa seva: "No es tracta només de preveure el futur sinó de fer-lo possible".

Entre els objectius del Pla envers la societat destaquen els de continuar divulgant la professió i la figura del fisioterapeuta (presència en mitjans de comunicació, xerrades en escoles, participació en la Marató de Barcelona, etc.) i projectes de caire social (Fisios Mundi / Fundació ECOM, Càritas).

D’entre els objectius envers el col·lectiu es mantenen els ajuts a la formació i recerca, ajuts socials, reconeixements i dignificació de la professió.

El Pla Estratègic per al 2018 també contempla objectius envers l'Administració i envers el propi CFC, com ara el fet d'introduir el vot electrònic a les eleccions a la Junta del CFC, que tindran lloc el novembre i que, amb aquesta mesura, podran tenir segurament molta més participació.

Finalment, el tresorer del Col·legi, Ramon Aiguadé, va desplegar conceptualment davant dels presents el pressupost que farà possibles totes aquestes accions previstes per a l'any vinent i va confirmar la intenció de mantenir novament el preu de la quota col·legial, mesura que l'Assemblea va aprovar per unanimitat. Els pressupostos presentats es van aprovar, també, per unanimitat.

Segons el degà del CFC, Manel Domingo, “l’Assemblea, a més de ser l’òrgan sobirà del Col·legi, és el punt de participació i reflexió de tots els col·legiats i l’espai on es presenten les línies programàtiques i el pressupost per al 2018”.

L’Assemblea va servir també perquè col·legiats i Junta es poguessin veure i desitjar-se Bones Festes, a quatre dies del Nadal.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×