El 10 de febrer, II Jornada Col·legial Intercomissions

Publicada el 27/12/2017

El proper dissabte 10 de febrer al matí, tindrà lloc a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya la II Jornada Col·legial Intercomissions amb l’objectiu de fomentar una visió transversal i col·laborativa entre tots els àmbits de la Fisioteràpia.

Membres de comissions col·legials, experts en diversos àmbits de la Fisioteràpia, exposaran i debatran el seu modus operandi en una sèrie de casos clínics (patologies, disfuncions i lesions) emmarcats en dues ponències: “Plantejament terapèutic en l’adult amb paràlisi cerebral” i “Fisioteràpia en càncer ginecològic: abordatge des de la fisioteràpia oncològica i ginecològica”.

La II Jornada Col·legial Intercomissions farà palesa una vegada més la visió global del pacient, que inclou tant l’aspecte físic com el psicosocial, i la importància del treball interdisciplinari, entre els diversos àmbits de la Fisioteràpia, com a factors indispensables per a l’èxit del tractament.

De caràcter obert, la jornada promourà el debat en cada ponència entre els assistents i els ponents.

Consulteu aquí tota la informació, PROGRAMA i INSCRIPCIONS.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×