Pèrits en Fisioteràpia 2018

Publicada el 04/12/2017

L'entrada en vigor de la Llei 1/2000, de 7 de gener, d'Enjudiciament civil, estableix la designació de pèrits en els procediments judicials. Així, els col·legis professionals han de facilitar al Departament de Justícia, de manera anual, el llistat de professionals disposats a actuar com a pèrits.

Aquells col·legiats interessats a formar part de la llista de pèrits 2018 del Col·legi, han de fer arribar a la seu col·legial la butlleta d'inscripció per correu postal, fax o correu electrònic abans del dia 8 de gener de 2018.

La participació dels fisioterapeutes com a instrument professional en l'àmbit de la Justícia esdevé un avenç important en el reconeixement social de la nostra professió. La inclusió o no en les llistes de pèrits és totalment voluntària, però des del Departament de Justícia es recorda que "des del moment en què un professional accedeix a aquestes llistes està subjecte a la possibilitat que sigui cridat per un òrgan jurisdiccional del partit judicial on ha declarat la seva voluntat de treballar. En cas que així sigui, la LEC (Llei d'Enjudiciament Civil) únicament preveu que el pèrit pugui excusar-se d'acceptar el càrrec si al·lega una causa justa i el jutge o tribunal l'admet".

Per a més informació, cliqueu aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×