El CFC rep el reconeixement de l’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars (Asem Catalunya)

Publicada el 05/12/2017

El degà Manel Domingo i la vicedegana Mònica Rodríguez van recollir, el passat dissabte 2 de desembre, en nom del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) el premi Fem Pinya amb què l’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars (Asem Catalunya) reconeix anualment persones i entitats col·laboradores.

La setena gala dels Premis Fem Pinya va tenir lloc a la Casa del Mar de Barcelona. Domingo i Rodríguez van rebre el guardó de mans del doctor Josep Antoni Teixidó. Asem Catalunya reconeix així l’aportació del CFC, que fa més d’una dècada que facilita serveis de Fisioteràpia a l’activitat gimnàstica que du a terme l’associació els dimarts i dijous al matí.

Els Premis Fem Pinya són escollits pels socis d’Asem Catalunya, que reconeixen així “el treball, l’aptitud i la predisposició a fer pinya” de les persones i les entitats col·laboradores.

L’estatueta del premi simbolitza la pinya d’un castell humà, tot aprofitant la força de la metàfora castellera, en què tothom suma.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×