Activat el web de l’#FTP18: podeu presentar-hi propostes de comunicacions lliures i pòsters

Publicada el 15/09/2017

*AMPLIAT fins al 31 de gener de 2018 el termini per enviar propostes de comunicacions lliures i pòsters al Comitè Científic del CFC perquè valori si es poden presentar durant l'#FTP18.

Ja està activa la pàgina web del I Congrés Internacional de Fisioteràpia (#FTP18), organitzat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, que el maig de 2018 reunirà a Barcelona experts en tots els àmbits de la Fisioteràpia.

Al web hi trobareu tots els ponents i les activitats programades, així com un enllaç per presentar les propostes de comunicacions lliures i pòsters, que seran valorades pel Comitè Científic del CFC. Les propostes aprovades podran ser presentades públicament durant el Congrés, les inscripcions al qual s’obriran a l’octubre.    

El I Congrés Internacional de Fisioteràpia tindrà lloc els propers divendres 4 i dissabte 5 de maig de 2018 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, a tocar del Fòrum, amb l’objectiu de donar veu a fisioterapeutes de rellevància internacional i, alhora, de ser punt de trobada dels fisioterapeutes.

Amb una aposta ferma per l’I+D+i i pel “networking” entre els assistents, a l’#FTP18 s’hi faran ponències, masterclass i comunicacions, i també hi haurà una Fira Comercial.

L’#FTP18 és un Congrés sense precedents i pensat expressament per a fisioterapeutes, estudiants del grau de Fisioteràpia, formadors i professionals d’empreses relacionades amb el món de la Fisioteràpia.

Els dies anteriors i posteriors al Congrés, tindrà lloc també una sèrie de cursos intensius impartits per alguns dels experts participants. 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×