El vídeo-consell de setembre de la campanya “12 mesos, 12 consells de salut” està dedicat a l’esport infantil

Publicada el 19/09/2017

Setembre representa, entre altre coses, el retorn a l’activitat esportiva per a molts nens. Per això, i amb el convenciment que l’exercici físic és un pilar bàsic en el desenvolupament de les persones, el vídeo-consell del mes de setembre de la campanya “12 mesos, 12 consells de salut” està dedicat a l’esport infantil.

Amb el format acostumat de poc més d’un minut de durada, el vídeo-consell recorda que cal prendre’s seriosament la pretemporada, ja que la preparació que fem ara posarà els fonaments de la bona forma física de tot l’any. També recomana un retorn progressiu a l’activitat com a pas fonamental per evitar lesions.

Cal fer esport, perquè l’activitat física és salut, i cal fer-ne sempre amb les màximes garanties: és el resum de les recomanacions que recull el vídeo-consell de setembre d’aquesta campanya endegada pel Col·legi Professional de Fisioterapeutes de la Comunitat de Madrid, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes del País Basc, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Navarra, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Galícia i Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×