El CFC s’adhereix al manifest dels col·legis i associacions professionals de Catalunya davant del referèndum de l’1 d’octubre

Publicada el 20/09/2017

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), a través de la Junta de Govern, ha decidit adherir-se al manifest que signen diversos col·legis i associacions professionals catalans en suport al referèndum d’autodeterminació convocat pel Govern de la Generalitat de Catalunya per al proper diumenge 1 d’octubre de 2017.

Els col·legis i associacions signants demanen que els ciutadans de Catalunya puguin exercir tots els seus drets democràtics, entre ells els de vot i d’expressió, sense limitació i en llibertat.

També reconeixen explícitament el Parlament de Catalunya com la institució democràtica on es manifesta la voluntat popular del país i reiteren el seu suport al Dret a Decidir dels ciutadans de Catalunya.

Els signants del manifest lamenten també que aquest referèndum no s'hagi pogut convocar de forma acordada i demanen que es faciliti i promogui un debat democràtic, plural, en igualtat de condicions i sense amenaces entre les legítimes opcions (Sí, No, Blanc o Abstenció) existents avui a Catalunya.

Podeu llegir el manifest aquí.

*En el moment de redactar aquesta nota, s’havien adherit al manifest “Col·legis X Referèndum” les següents institucions: Col·legi de Metges de Barcelona, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, Col·legi de Metges de Girona, Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya, Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya, Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona, Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona, Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya, Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×