Viatgem a Jordània amb el #ClubCFC

Publicada el 01/01/2018

"Sóc fisioterapeuta però de petit volia ser com l'Indiana Jones, viure mil aventures, descobrir tombes sagrades o el Sant Greal, i passar uns dies a la ciutat de Petra"

Viatgem a Jordània, destí per gaudir de la cultura, l’aventura i el benestar. A més, veurem una de les set meravelles de món, la Ciutat antiga de Petra i el seu tresor Al-Khazneh, el temple del “Canyó de la mitja Lluna”. Aquest és un dels destins més desitjats per turistes de tot el món, i on et proposem descobrir la història dels nabateus i els déus pagans.

Així doncs, agafeu una gorra, roba i sabates còmodes, i, com va dir Lawrence d’Aràbia: “Mai sabràs què és Petra, a no ser que la coneguis en persona”.

Amman, capital del Regne Hachemita serà la primera parada on coneixerem l’hospitalitat de la seva gent, els seus costums, visitarem mercats o socs  de “les mil i una nit”, llocs històrics... i també farem un passeig per Rainbow street, un dels carrers més emblemàtics i concorreguts de la ciutat.

Voleu saber com us podeu sentir surant a la mar Morta? Aquesta serà una experiència única i molt gratificant!

La mar Morta és el lloc més baix de la terra, es troba a 430 metres sota el nivell del mar i té 80 quilòmetres de llarg i 14 d’ample. L’alt nivell de sal i minerals el converteix en un spa natural a l’abast de tothom.

Què deies d’aventura? Farem nit al desert de Wadi Rum!

En 4x4 iniciarem destí cap el desert, que ens donarà la benvinguda amb la seva sorra de color vermell i un escenari natural i espectacular on les tribus beduïnes guardaven els seus secrets...

En acabar el dia, acamparem en haimes privades i ens prepararem per passar la nit sota els estels!

La sortida del sol la veurem muntant camells. Una albada que, de ben segur, no ens deixarà indiferents: els colors ataronjats, amb ocres i vermells, ens acompanyaran per sempre.

Per fer un bany al mar Roig, el millor és anar fins la ciutat d’Aqaba, on trobarem l’únic port de Jordània.

Navegarem per aigües cristal·lines i, si voleu, podrem fer esports nàutics, com per exemple snorkel, que ens permetrà descobrir unes vistes úniques de corals vermells, tortugues i una gran diversitat marina. I si el que voleu és descansar, ens espera un l’allotjament a un beach club amb un mar blau indi que enamora, ja us avisem!

Si voleu l’itinerari complet, si voleu un viatge que no oblidareu mai, sol·liciteu el programa a clubcfc@fisioterapeutes.cat

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×