Jornada per a mediadors i altres professionals interessats en la mediació, a Girona

Publicada el 10/01/2018

El Col·legi d’Advocats de Girona acull el proper divendres 19 de gener de 2018 una jornada sobre “Mediació i Pràctiques Col·laboratives” a la seva seu del número 4 de la plaça Vicens Vives de la capital gironina.

La primera ponència, “Mediació comunitària: més enllà del procés de mediació”, serà a les 10.15h i la impartirà l’educador i pedagog social Oscar Negredo, que compartirà la seva experiència en implementar la mediació comunitària, com a procés per atendre conflictes manifestos i com a estratègia per millorar la convivència en diferents àmbits de la vida dels municipis.

La segona ponència, “Mediació Sistèmica: aportacions de la Teoria Sistèmica i l'anàlisi transaccional (at) a la mediació familiar”, serà a les 12.15h, després de la pausa cafè, i la impartirà l’educadora social i mediadora familiar Isabel Bujalance, que des de la seva experiència i formació especialitzada ubicarà la funcionalitat de conceptes de la teoria sistèmica i de l'anàlisi transaccional en els processos de mediació familiar.

A la tarda es faran tallers relacionats amb les ponències del matí. Les inscripcions es poden fer a la Secretaria del Col·legi d’Advocats de Girona. Per a més informació podeu contactar amb secretaria@icag.cat abans del 15 de gener. Les places són limitades.

La jornada està organitzada per la Comissió de Mediació de l’ICAG, Universitat de Girona, Col·legi psicòlegs (Girona), Col·legi treballadors socials (Girona) i Cambra de Comerç de Girona.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×