La Secció de Girona organitza la II Jornada de Fisioteràpia i Salut

Publicada el 15/01/2018

El passat 2 de desembre, va tenir lloc la II Jornada de Fisioteràpia i Salut, organitzada pels membres de la Secció Territorial de Girona del CFC que formen part del Projecte de Professionals Sanitaris per a la Promoció de la Salut a Girona.

L'acte va començar amb l’exposició dels avenços assolits des de la I Jornada de Fisioteràpia i Promoció de Salut: l'existència de la web de promosalutgirona.org, on hi ha publicacions setmanals al blog, les xarxes socials que es fan servir per fer arribar la informació (Facebook i Twitter); a més, es va informar que hi ha actives dues accions: un estudi de focus grup i mapatge d'actius. Es va explicar que, com a fisioterapeutes, es deixa el projecte interdisciplinari i que com a col·lectiu s’ha deixat empremta.

La jornada va continuar amb la ponència de la Carme Casellas parlant sobre les habilitats per a la vida, què són i quins objectius tenen. Es va fer un coffee break salutogènic i, en acabar, la Irene García va parlar sobre l'evidència científica actual que existeix sobre les APP com a aliades per a l'adherència en promoció de la salut. I per finalitzar, hi va haver una part pràctica que complementava la teòrica portada a terme per la Carme Casellas, per part de la Glòria Muñoz de Batibull, que va dinamitzar gairebé dues hores d’habilitats per a la vida in situ, amb l'objectiu d'apoderar els assistents.

Secció Territorial de Girona

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×