Conferència sobre la fragilitat, a Banyoles, en el marc de la reunió anual de la Secció de Girona

Publicada el 17/01/2018

El passat dissabte 13 de gener, va tenir lloc, a Banyoles, la reunió anual de la Secció de Girona. Com ja és habitual, vam aprofitar aquesta trobada per realitzar una conferència d’interès per als nostres col·legiats. En aquest cas va ser el torn del company Luis Soto, que ens va presentar una ponència que versava sobre la fragilitat en geriatria.

El dia es va iniciar amb la reunió anual, on vam explicar quines són les funcions de la Secció, les activitats fetes durant l’any 2017 i els projectes previstos per al 2018; sempre recordant que són els col·legiats els qui ens ajuden a saber les necessitats del nostre col·lectiu i oferint-los, en tot moment, la nostra disponibilitat per poder respondre a dubtes i/o inquietuds.

Tot seguit va ser el torn per a la conferència del Luis Soto, que ens va parlar de la Fisioteràpia centrada en la persona, una Fisioteràpia geriàtrica que actua amb evidència científica i que avalua el pacient amb totes les eines de les quals disposa com, per exemple, el crossfit o els nous avenços tecnològics com poden ser aplicacions per a mòbils, que poden ajudar a crear adherència al tractament... tot per combatre la fragilitat amb agilitat.

Secció Territorial de Girona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×