El CFC compta des de fa poc amb un grup de treball de Fisioteràpia vestibular

Publicada el 31/01/2018

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) disposa des de l’any passat d’un nou grup de treball (GT) que per ara compta amb set membres i s’ocupa de la Fisioteràpia vestibular.

Els principals objectius d’aquest GT són quatre, que tot seguit enumerem. Primer, identificar, debatre, consensuar i divulgar els beneficis de la Fisioteràpia vestibular per a les patologies que afecten el sistema homònim.

Segon, identificar i divulgar els estudis científics publicats que avalin la utilització de la Fisioterapia vestibular com a eina terapèutica a través de la Revista Científica del Col·legi.

Tercer, realitzar guies pràctiques exploratòries i clíniques, generals com específiques, per a cada patologia (les de més prevalença), per facilitar la valoració funcional i l’abordatge terapèutic del pacient.

I finalment, proposar activitats formatives pràctiques des del Col·legi per divulgar la Fisioteràpia vestibular.

El grup de treball de Fisioteràpia vestibular l’integren Sergio Lucas Salas, Javier Fernández Gutiérrez, Joan Sisquella Escrichs, Luis del Pino Díaz, Maria Rodríguez Andrés, Albert Torrents Torrero i Santiago Jorge Crucci Vázquez.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×