Com emetre el vot electrònic a les eleccions a la Junta de Govern del 17N

Publicada el 16/10/2018

Hi ha tres maneres de votar a les eleccions per renovar la Junta de Govern del CFC d’aquest novembre: el vot presencial, el vot per correu postal i, la novetat d’aquest any, el vot electrònic.

Pel que fa a l’opció del vot electrònic: el dilluns 12 de novembre tots els col·legiats rebreu un correu electrònic amb les instruccions i l’enllaç que duu a la plataforma de votació electrònica.

La plataforma de votació estarà habilitada des del mateix dilluns 12 de novembre a les 00:00 fins al dimecres 14 de novembre a les 24:00. Recordeu que, com és obvi, votar telemàticament exclou la possibilitat de tornar a votar després presencialment.

Pas a pas:

Un cop rebut aquest correu electrònic, per accedir a la plataforma de votació haureu de tenir a mà el número de col·legiat i una contrasenya.

Per obtenir aquesta contrasenya, haureu de seguir l'enllaç inclòs expressament al cos del correu electrònic (enllaç que per motius de seguretat tindrà un sol ús).

Una vegada obtinguda la contrasenya, podreu accedir a la plataforma de votació a través d’un segon enllaç, inclòs també al cos del correu electrònic que rebreu.

A la plataforma de votació, haureu d’identificar-vos amb el número de col·legiat i la contrasenya obtinguda prèviament.

Un cop identificats, podreu seleccionar la vostra candidatura preferida, és a dir, votar.  

Confirmat el vostre vot, el sistema mostrarà el rebut de la votació, que podreu imprimir o desar al vostre dispositiu.

Recapitulem:

El correu electrònic esmentat, amb les instruccions i els enllaços per poder fer efectiu el vot electrònic, el rebreu el mateix dilluns 12 de novembre.

En cas de voler votar presencialment, les urnes seran físicament el dijous 15 de novembre de 2018 a les seus territorials de Girona, Tarragona i Lleida, i el dissabte 17 de novembre a la seu central de Barcelona.

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×