La campanya de les eleccions a la Junta de Govern del CFC comportarà l’enviament de propaganda electoral, fins al 10 de novembre

Publicada el 19/10/2018

Fins al proper dissabte 10 de novembre, estem en campanya electoral. La campanya electoral dels comicis que aquest novembre decidiran la nova Junta de Govern del CFC. Per això —tal i com marca la llei— les dues candidatures presentades tenen accés, només durant aquest període de temps, a la base de dades amb els correus electrònics dels col·legiats i és possible que l’usin per enviar les seves propostes.

Així mateix, des del propi CFC, també s’enviarà, dos cops per setmana, un correu electrònic per cada candidatura amb propaganda electoral.

Per aquest motiu, el Col·legi us demana que disculpeu les molèsties que aquest augment dels correus electrònics que rebreu us pugui ocasionar: serà a fi de bé. Per votar amb coneixement de causa, cal conèixer les propostes de les dues opcions.

Gràcies al vot electrònic (que estarà habilitat des del 12 al 14 de novembre de 2018), al vot per correu postal o al presencial (a Girona, Tarragona i Lleida, el 15 de novembre; i a Barcelona, el 17 de novembre), tots els col·legiats poden contribuir a decidir quin equip i quines idees lideraran el CFC els propers quatre anys.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×