L’etiqueta #MeTooFISIO mostra a les xarxes socials testimonis d’assetjaments i actes discriminatoris a fisioterapeutes

Publicada el 24/10/2018

El hashtag mundial #MeToo també té la seva derivada al col·lectiu de la Fisioteràpia i per això ja fa uns dies que són moltes les veus que amb l’etiqueta #MeTooFISIO estan compartint a les xarxes socials testimonis d’assetjaments i d’actes discriminatoris perpetrats per homes a dones fisioterapeutes.

Assetjaments i actes discriminatoris que, entre tots, hem de foragitar de la societat. Per aquest motiu, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ja fa temps que treballa sense vacil·lacions per la igualtat de gènere en Fisioteràpia. I no només per la igualtat.

En casos de discriminació o assetjament, el Col·legi té a l’abast de qualsevol col·legiada el servei gratuït i anònim d’assessoria jurídica, que atén personalment, per correu electrònic (juridic@fisioterapeutes.cat) o al telèfon 93 207 50 29.

Així mateix, la vicedegana Mònica Rodríguez és la representant del CFC a la Comissió de Dones i d'Igualtat de la Intercol·legial, que treballa també des de fa mesos en aquest sentit unint forces entre la gran majoria de col·legis professionals catalans.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×