Amb el DiFT Challenge solidari, el CFC celebra malgrat el mal temps el Dia de la Fisioteràpia, a Reus

Publicada el 29/10/2018

Aquest dissabte 27 d’octubre al matí, tot i el mal temps previst, el DiFT Challenge va desplegar a la plaça de l’Univers de Reus un circuit de 10 estacions amb dos nivells de dificultat per als adults i un minicircuit per als menuts. I no resultava fàcil —proves com la corda amb nusos o el mur de fusta demanaven pràctica— però era engrescador i divertit, tant de fer com de veure.

Visita AQUÍ L'ÀLBUM DE FOTOS.

A més a més, era una activitat solidària amb la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre i amb Fisios Mundi. L’import de les inscripcions (un donatiu la quantitat del qual triava cadascú) va destinat íntegrament a aquestes dues ONG.

Organitzat per la secció tarragonina del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, el DiFT Challenge celebrava el Dia de la Fisioteràpia amb un doble objectiu: fomentar la pràctica de l’exercici físic entre la població i donar a conèixer el col·lectiu de la Fisioteràpia.

Els participants van rebre una samarreta tècnica de record del DiFT Challenge, així com aigua, plàtans, mandarines i fruits secs per recuperar forces. A la bossa hi havia també caldo, barretes energètiques i beguda isotònica.

L’activitat s’havia de desenvolupar entre les 10h i les 14h, però la pluja i el fort vent van recomanar deixar-ho estar una hora abans del previst perquè ningú no prengués mal.

El CFC dona les gràcies a tots els participants, voluntaris, estudiants i personal del Col·legi, que van fer possible el DiFT Challenge 2018.

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×