Ramon Aiguadé i Francesc Rubí expliquen els projectes de les seves respectives candidatures en el vídeo de la campanya de les #EleccionsCFC2018

Publicada el 30/10/2018

En aquest vídeo que presentem avui, els dos candidats a degà a les eleccions a la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya del 17-N, Ramon Aiguadé i Francesc Rubí, responen, ara l’un, ara l’altre, quatre preguntes plantejades pel Departament de Comunicació del Col·legi.

MIREU EL VÍDEO, AQUÍ, I COMPARTIU-LO.

Quatre preguntes que els permeten exposar —mirant directament a càmera, als col·legiats— els objectius de les seves respectives candidatures, “Ara + Fisioteràpia Equip R. Aiguadé” i “Fisioteràpia en acció”.

Així, Aiguadé i Rubí repassen, entre altres coses, la situació actual del col·lectiu de fisioterapeutes, les accions que pensen emprendre a curt termini i els grans eixos que sustenten els seus programes electorals.

Calendari detallat: del 12 al 14, el 15 i el 17 de novembre

El CFC ha convocat eleccions per renovar la Junta de Govern el proper dissabte 17 de novembre de 2018, amb la novetat del vot electrònic l'objectiu del qual és aconseguir la màxima participació possible.

A la seu central del CFC (carrer Segle XX, 78, de Barcelona) la jornada electoral tindrà lloc el dissabte 17 de novembre. A les seus territorials de Lleida, Girona i Tarragona els col·legiats hi podran votar dos dies abans, el dijous 15 de novembre.

Per primera vegada a la història també es podrà emetre un vot electrònic, amb telèfons mòbils intel·ligents, ordinadors o tauletes, a banda del vot per correu postal certificat i el vot presencial habitual.

El dilluns 12 de novembre tots els col·legiats rebran un correu electrònic amb les instruccions i l’enllaç que duu a la plataforma de votació electrònica (que estarà habilitada des del mateix dilluns 12 de novembre a les 00:00 fins al dimecres 14 de novembre a les 24:00).

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×