Una ruta guiada d’iniciació a la marxa nòrdica per celebrar el DiFT, a Sant Llorenç de Montgai

Publicada el 08/10/2018

El proper dissabte 20 d'octubre a les 9:30h tindrà lloc al pantà de Sant Llorenç de Montgai (Camarasa, Lleida) una ruta guiada d’iniciació a la marxa nòrdica amb monitor en un circuit de 8 km, amb un desnivell positiu aproximat de 270m, organitzada per la secció territorial lleidatana del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) per celebrar el DiFT.

Aquesta matinal DiFT de marxa nòrdica comptarà amb la col·laboració de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Tots els assistents rebran un esmorzar, una samarreta tècnica commemorativa i un tapaboques abrigall pel coll (cortesia de l'AECC).

El punt d'inici i final de la ruta serà al pàrquing del càmping La Noguera de Sant Llorenç de Montgai. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç. L’import, de cinc euros, va destinat a l’AECC.

En el moment de fer la inscripció, que també es podrà fer presencialment el mateix dia, caldrà indicar la talla de samarreta desitjada. L'organització proporcionarà pals de marxa nòrdica a totes les persones que no en portin.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×