Aquest dissabte 17-N culminen amb el vot a la seu central de Barcelona les eleccions per renovar la Junta de Govern del CFC

Publicada el 16/11/2018

S’acosta el moment de la veritat. Les eleccions per renovar la Junta de Govern del CFC culminaran aquest dissabte 17 de novembre, a la seu central de Barcelona, on tots els col·legiats que encara no hagin exercit el seu dret a vot podran fer-ho presencialment.

L’urna estarà disponible a la seu del CFC del carrer Segle XX, 78, de Barcelona, des de les 10h del matí fins a les 20h del vespre, sense pausa al migdia.

Tancat el període de votar per correu postal o telemàticament, aquest dijous 15 van tenir lloc també les votacions a les seus de les seccions territorials de Tarragona, Lleida i Girona.

Així doncs, a les 20h d’aquest dissabte 17 es tancarà l’últim col·legi electoral i tot seguit es procedirà a fer el recompte dels vots rebuts: a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, amb el vot electrònic i el vot per correu postal.

I sabrem quin equip de persones dirigirà el Col·legi durant els propers quatre anys.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×