Ramon Aiguadé ja és oficialment el nou degà del CFC

Publicada el 22/11/2018

El fisioterapeuta i psicopedagog Ramon Aiguadé (Balaguer, 1968) ja és oficialment el nou degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Aquest dimecres al vespre va tenir lloc a la seu barcelonina del CFC l’acte de traspàs a la nova Junta de Govern.

L’equip d’Aiguadé va rebre el 54,2% dels vots emesos a les eleccions del 17N i forma així la Junta de Govern que dirigirà el Col·legi els propers quatre anys.

La nova Junta de Govern està formada per Ramon Aiguadé, degà; Luciana Moizé, vicedegana; Daniel Jiménez, secretari; Cinta Mestre, vicesecretària; Mayte Serrat, tresorera, i els vocals Clara Bergé, Yolanda Sànchez, Marlen María Moreno, Alfons Mascaró, Luis Ignacio Soto, Daniel Freixes i Ismael Martí.

A l’acte de traspàs hi van assistir també els membres de la Junta anterior Manel Domingo, Mònica Rodríguez, Gabriel Liesa, Marta Sala i Eva Cirera. Tots ells, en el seu torn de paraula, van agrair l’experiència viscuda al capdavant del Col·legi, durant la darrera legislatura, i van  desitjar a la nova Junta sort i encerts.  

Aiguadé, que també és vicepresident del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas de España (CGCFE), va aprofitar l’acte de traspàs per agrair la bona feina feta per la Junta anterior i assegurar que la Junta que encapçala recull el testimoni i continuarà treballant pel bé del col·lectiu dels fisioterapeutes.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×