Oferim un curs de Fisioteràpia Vestibular 100% bonificat

Publicada el 23/11/2018

Els propers 15 i 16 de desembre tindrà lloc, al CAP Llevant de Tarragona, un curs 100% bonificat de Fisioteràpia Vestibular, organitzat Secció Territorial de Tarragona del CFC i impartit per Santiago Crucci, fisioterapeuta, membre del Grup d’Arts Escèniques del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i docent de la Universitat de Barcelona.

El curs, de 20 hores de durada, oferirà els coneixements i eines necessàries per a l’avaluació funcional i el tractament de Fisioteràpia per a pacients amb patologia d’origen vestibular, amb especial interès en el Vertigen Posicional Paroxístic Benigne (VPPB) i la Hipofunció Vestibular Perifèrica.

En acabar curs, els alumnes seran capaços de realitzar una correcta valoració funcional del sistema vestibular, plantejar un pla de tractament basat en l’exploració, identificar els signes d’alerta per a la correcta derivació o interconsulta, així com realitzar les maniobres i exercicis de tractament.

Més informació i inscripcions AQUÍ

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×