Conferència del cicle Terap(i)Tast i 10è Sopar dels Fisioterapeutes del Penedès

Publicada el 29/11/2018

El divendres 8 de febrer, a les 19.30h, tindrà lloc a la sala L'Escorxador de Vilafranca del Penedès una nova conferència del cicle Terap(i)Tast, titulada “Actualització en biomecànica i ortesis del peu”, que impartirà el podòleg Joan Térmens tot abordant les darreres novetats en les ortesis del peu.

L'objectiu d'aquesta sessió és actualitzar i posar en comú noves vessants teòriques biomecàniques i ortoprotèsiques per afavorir el treball multidisciplinari. Térmens incidirà en la revisió dels conceptes biomecànics generals, les noves teories de vessant podològica i l’actualització de coneixements en tractaments ortoprotèsics.

La sala L'Escorxador és al carrer de l'Escorxador, 19, de Vilafranca del Penedès.

Més informació i reserva de plaça per a la CONFERÈNCIA, AQUÍ.

Després de la conferència, el sopar

Després de la conferència, a les 21.30h, tindrà lloc, al restaurant Sensacions de Vilafranca del Penedès, la desena edició del Sopar dels Fisioterapeutes del Penedès que organitza el Grup d'Interès del Penedès del CFC.

Un any més, l’objectiu d’aquesta vetllada és servir de punt de trobada per a tots els companys de la comarca, que hi puguin intercanviar experiències i fer-hi xarxa entre tots.

El restaurant Sensacions és al carrer del Raval de la Font, 6, de Vilafranca del Penedès.

Cal reservar plaça per al SOPAR, aquí.

Per qualsevol dubte, contacteu amb grupsinteres@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×