Totes les dates de les jornades col·legials del 2019

Publicada el 27/12/2018

El 2019 ve carregat de jornades col·legials arreu del territori amb la novetat de les trobades a Tortosa, la Seu d’Urgell i Girona. La primera serà precisament la Jornada Col·legials de les Terres de l’Ebre, a Tortosa, el 6 d’abril. La intenció de la Junta de Govern que encapçala el degà Ramon Aiguadé és la de continuar apropant la Fisioteràpia i les activitats del Col·legi arreu del territori.

La segona data que cal reservar és el 27 d’abril, en què tindrà lloc la Jornada de Geriatria, a Barcelona. La Jornada Transpirinenca serà el 15 de juny, a la Seu d’Urgell. I el 13 de juliol, serà el moment de la Jornada de l’Eix Transversal, a Girona. El 4 d’octubre tindrà lloc la Jornada de Fisioteràpia Esportiva, a Barcelona. I tancarà l’any, la Jornada de Neuromusculoesquelètica, també a la capital, el 16 de novembre.

També hi ha prevista una jornada d’acollida als nous col·legiats en una data encara per determinar de la qual n’informarem puntualment.

*Amb aquesta previsió de calendari, el CFC aprofita per desitjar-vos el millor pel 2019!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×