Impartit el curs “Introducció concepte de CORE”, a Girona

Publicada el 05/03/2018

Els passats divendres 19 i dissabte 20 de gener va tenir lloc a Girona el Curs “Introducció concepte de CORE” organitzat per la Secció Territorial de Girona del CFC, impartit per Daniel Sanchís.

Durant els dos dies, docent i assistents van crear un ambient dinàmic per debatre tota la informació que anaven aportant els organitzadors. La varietat de les àrees d’acció dels assistents (traumatologia, esportiva, sol pelvià, geriatria) va motivar que el docent adaptés les pràctiques a cada camp incloent-hi casos clínics.

Sanchís va establir la definició de CORE, els objectius del propi concepte, el raonament clínic que pot dur els professionals a triar-lo com a eina d’exercici terapèutic, sense oblidar les evolucions, les indicacions, les  precaucions i les controvèrsies que genera.

El concepte CORE es pot traduir com a “centre” o “nucli” o “zona mitja” i consisteix en l’estabilització de la zona abdomino-lumbo-pelviana. Un bon control d’aquesta zona afavoreix el control motor a nivell distal i pot ser clau en dolors lumbars i en recuperacions d’activitat esportiva.

Durant els dos dies es va combinar teoria i pràctica i també hi va haver temps pel debat i preguntes.

Secció Territorial de Girona del CFC

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×