Curs introductori al tractament de la disfunció de l’ATM, impartit a Tarragona

Publicada el 07/03/2018

El cap de setmana del 16 al 18 de febrer es va realitzar, a Tarragona, el Curs introductori al tractament de la disfunció de l’articulació temporomandibular, impartit per Leandro Gutman, fisioterapeuta llicenciat en Cinesiologia i Fisiatria, exdocent de la Universitat de Buenos Aires i expert en el tractament dels trastorns de l’ATM.

Els objectius del curs foren conèixer l’anatomia i biomecànica del complex craniomandibular, aprendre a realitzar una valoració bàsica de les estructures musculars i articulars de l’ATM, debatre casos clínics aportats pel docent i establir un pla d’exercicis bàsics per als pacients en funció de les seves necessitats.

Durant el curs vam poder veure diferents tècniques per avaluar les estructures intra i periarticulars de l’ATM, tècniques de teràpia manual aplicades a aquesta articulació i aprendre a fer una exploració bàsica del control motor mandibular.

Els fisioterapeutes apuntats a l’activitat van destacar el gran profit que havien extret d’aquest curs i el control del docent sobre el tema.

Des de la Secció Territorial de Tarragona volem agrair la formació facilitada per Leandro Gutman, així com la seva interacció amb els assistents, i també la participació dels col·legiats, va ser molt profitós i aplicable per a tots ells. Esperem poder seguir gaudint d'aquestes exitoses propostes formatives que ajuden a enriquir el nostre dia a dia professional.

Secció Territorial de Tarragona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×