L’App del Congrés, tot l’#FTP18 a les teves mans

Publicada el 11/04/2018

El CFC posa a disposició de tots els participants al I Congrés Internacional de Fisioteràpia l’App del Congrés, una App gratuïta per a Android i iOS, en català, castellà i anglès, amb què els usuaris podran consultar el programa de masterclass i ponències i el plànol de l’#FTP18, i rebre notificacions en directe segons els seus interessos.

DESCARREGA-TE-LA AQUÍ!

L’#FTP18 reunirà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, els dies 4 i 5 de maig de 2018, experts en tots els àmbits de la Fisioteràpia: neuromusculoesquelètic, esportiu, geriàtric, neurològic, respiratori, pediàtric, sòl pelvià...

Escanejant el codi QR de l’acreditació, l’App del Congrés permetrà als participants rebre notificacions sobre els seus interessos, i accedir a l’oferta de ponències al seu abast.

Podeu descarregar-vos l’App del Congrés tant a l’App Store (iOS) com a la Play Store (Android) buscant-la per ‘FTP18’ en ambdós casos.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×