Conferència Terap(i)tast: Visió sistèmica per a professionals de la promoció de la salut

Publicada el 11/04/2018

El proper dijous 19 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc a l’Escorxador de Vilafranca del Penedès la conferència “Visió sistèmica per a professionals de la promoció de la salut”, que organitza el Grup d’Interès de Fisioterapeutes del Penedès en el marc del Terap(i)tast.

La visió sistèmica permet identificar les dinàmiques a nivell personal, familiar i social que influeixen en la vida de les persones, concretament les que potencien o limiten la salut, per poder actuar en conseqüència.

La conferència l’impartirà la psicòloga Hedy Kramer, graduada en Psicologia per la UB, Màster en Art Teràpia i formada en Teatre Terapèutic, que farà una anàlisi de casos reals que mostren dificultats en la relació terapèutica amb el pacient i en què els resultats no van ser els esperats.

Els objectius de la conferència són potenciar la visió biopsicosocial dels professionals de la salut; explorar els elements sistèmics personals, familiars i socials que poden limitar o contribuir a la salut de les persones, i reconèixer la responsabilitat del pacient com a agent actiu de la seva salut.

Es pretén, en suma, que els assistents surtin de la conferència amb una visió més àmplia de la salut i de la malaltia per poder veure els pacients de forma biopsicosocial, reconeixent i respectant les seves dificultats i les seves capacitats.

Els interessats US PODEU INSCRIURE AQUÍ.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×