XI Reunió Anual de la Secció Territorial de Lleida del CFC

Publicada el 17/04/2018

El passat dissabte 14 d’abril al matí va tenir lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina de la UdL la reunió Anual de la Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, que incloïa la conferència “Mites i curiositats de l'anatomia per a fisioterapeutes” impartida per Ramon Aiguadé, i un esmorzar.

Ramon Aiguadé, professor d’Anatomia de la UdL i tresorer del CFC, va tractar entre altres coses curiositats anatòmiques i regles mnemotècniques per recordar regles anatòmiques universals.

També va tractar temes d’anatomia aplicada incidint en aquells punts que tenen rellevància en la pràctica clínica, com ara què hem de tenir en compte en una epicondilitis lateral o què pot provocar un fals diagnòstic d'epicondilitis lateral o d'esquinç de turmell.

Anualment la secció Territorial de Lleida del CFC organitza aquesta trobada per repassar les activitats realitzades durant l’any passat i presentar els projectes de l’any en curs.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×