Servei de confecció de la Declaració de la Renda 2017

Publicada el 24/04/2018

Des d’aquest 23 d’abril, quedarà activat el servei de confecció de la Declaració de la Renda de l’exercici del 2017, que les Assessories Fiscals amb què treballa el Col·legi a les diferents províncies posen, un any més, a disposició de tots els col·legiats.

https://www.fisioterapeutes.cat/ca/colegiats/serveis/assessories/fiscal/renda

Les tarifes vigents per a aquest servei són de 40 euros la declaració individual i 60 euros la declaració conjunta; gratuïta per als TRADE i treballadors autònoms que prestin els seus serveis a més d’un empresari i/o centre que tinguin uns ingressos màxims de 22.000 euros.

Aquestes tarifes són aplicables a declaracions que puguin realitzar-se amb les dades que es demanen en l’imprès i que, a tal efecte, us facilitem per a cada província.

Per a d’altres declaracions més complexes s'haurà de consultar o demanar visita i tarifa personalitzada.

La quota anual col·legial es pot desgravar de la declaració de la renda tal i com contempla la llei.

Per gaudir d’aquest servei cal demanar cita prèvia o enviant l’imprès i la còpia de la documentació complementària per correu electrònic. Els correus electrònics, segons la província, són aquests:

BARCELONA: rendabarcelona@fisioterapeutes.cat

TARRAGONA: rendatarragona@fisioterapeutes.cat

LLEIDA: rendalleida@fisioterapeutes.cat

GIRONA: rendagirona@fisioterapeutes.cat

El resultat de les declaracions seran presentades telemàticament des de cada assessoria previ consentiment del col·legiat.

El servei de confecció de la Declaració de Renda 2017 estarà actiu fins el 22 de juny de 2018.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×