El vídeo-consell de maig dóna consells de salut en l’entorn laboral de les oficines

Publicada el 23/05/2018

Són coses evidents, que potser ja hem sentit moltes vegades, o potser no, així que mai està de més recordar-les. Coses com que no s’ha de subjectar el telèfon entre l'orella i l'espatlla perquè és una postura asimètrica i forçada que podria lesionar-nos. Coses com que no s’ha de col·locar la pantalla de l'ordinador en una posició massa alta, ni en un angle de gir inadequat. O que no s’ha de seure massa al caire del seient de la cadira, ni amb una cama creuada sobre l’altra.

El vídeo-consell del mes de maig de la campanya “12 mesos, 12 consells de salut”, en què participa el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, ens ajudarà a refrescar totes aquestes coses que cal saber per cuidar la nostra salut en l’entorn laboral de les oficines.

Consells que evitaran que males postures o mals hàbits a l’oficina acabin derivant en una sèrie de problemes musculoesquelètics, a l'esquena i a la resta d'articulacions del membre superior.

També s’insisteix en que sempre és bo consultar el nostre fisioterapeuta de confiança: ell ens podran aconsellar sobre les postures més adequades a la nostra feina, i fins i tot prescriure’ns exercicis i estiraments personalitzats que actuaran sobre la nostra musculatura, la relaxaran i l’enfortiran.

La campanya ‘12 mesos, 12 consells de salut’ és una iniciativa conjunta del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes del País Basc, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Navarra, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes d’Andalusia, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de València, el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Galícia, el Col·legi Professional de Fisioterapeutes de la Comunitat de Madrid, el Col·legi de Fisioterapeutes de Cantàbria i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×