#FTP18: dos dies a l’alçada dels congressos de Fisioteràpia més importants del món

Publicada el 07/05/2018

Han estat dos dies intensos i inoblidables, colofó d’un seguit de mesos de treballar fort, d’il·lusió i també, per què no dir-ho, de nervis perquè tot sortís bé. I tot ha sortit rebé. El primer Congrés Internacional de Fisioteràpia (#FTP18) ja és una prova superada amb nota més de l’històric d’esdeveniments organitzats pel CFC.

Aquí teniu el VÍDEO RESUM d'aquests dos dies inoblidables.

I aquí l'ÀLBUM DE FOTOS.

Durant els passats 4 i 5 de maig, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) s’hi han reunit experts en tots els àmbits de la Fisioteràpia (neuromusculoesquelètic, esportiu, geriàtric, neurològic, respiratori, pediàtric, sòl pelvià...) per compartir coneixements, complicitats, punts de vista, reptes i sinergies.

Hi ha hagut ponències, masterclass, networking, fira comercial, workshops, concurs de projectes, presentació de pòsters i comunicacions lliures... i un total de 1.800 persones, entre assistents, ponents, organitzadors, voluntaris i empreses, participant d’aquest Congrés que ha estat a l’alçada dels més importants del món. 

El degà del CFC, Manel Domingo, ha declarat que “com ja vaig dir fa mesos, sense la confiança i la participació dels col·legiats i sense l’esforç dels treballadors i els membres del Col·legi, no ens hauríem atrevit a pensar a fer-la tan grossa. Però teníem tot el suport i la confiança. I ho hem fet. I ens n’hem sortit. N’hem d’estar orgullosos”.

El projecte de Fisioteràpia geriàtrica “Cal Moure’s” d'Irene García va guanyar el Concurs de Projectes FTPitch de l’FTP18. Es va endur el premi de 1.000 euros, que va entregar-li el tresorer del CFC Ramon Aiguadé. El jurat també va voler reconèixer amb una menció especial el projecte "Código cuidador" de Gemma González.  

Des del CFC es vol agrair la tasca del centenar de voluntaris i de la quinzena de moderadors sense els quals el Congrés no hagués estat possible. Així com, òbviament, els ponents, els assistents, els participants de la convocatòria de pòsters i les comunicacions lliures, les universitats i les societats científiques i el jurat del Concurs de Projectes FTPitch.

El dissabte al matí, la fisioterapeuta i membre de la Junta de Govern Pat Vidal va dirigir un exercici d’activitat física terapèutica a la plaça davant del CCIB per explicar a la població els beneficis de mantenir-nos actius.

El CFC agraeix també l’ajuda rebuda per part de patrocinadors i empreses col·laboradores: ADIBAS, AGUPUNT, BANC SABADELL, BASTOS MEDICAL, BORRELL MÉDICA, BTL ESPAÑA, CAPENERGY MEDICAL & DPM PROMOCIONES MÉDICAS, DECATHLON, DIARI ARA, DISERTECSA, DJO GLOBAL, EDITORIAL MÉDICA PANAMERICANA, EPTE INERTIAL CONCEPT, ESCUELA DE OSTEOPATIA DE MADRID, ESCUELA SUP. POSTUROLOGIA VILLENEUVE, FISIOCREM, FISIOFORMACION, FISIOGESTIÓN, GTEC MEDICAL ENGINEERING SPAIN, HUMAN TECAR, IMTA, INDIBA ACTIV, KINVENT BIOMECANIQUE, KYROCREAM, LEVELFISIO, MDURANCE SOLUTIONS / DyCare – CEO, MICROGESTIÓ, MOWOOT, MSM – SPORTTAPES, NAGGURA, NOSTRUM SPORT, NOVASAN, PARLEM, PORTAL WEB FISAUDE, PRIM, REASONING PHYSIOS, REHAB MÈDIC, ROCFIT, SALUS INFIRMORUM UPSA-MADRID, TECNO SPORT, UIC BARCELONA, WEAR TECNOLOGIES, WERIUM ASSISTIVE SOLUTIONS, WINTECARE ESPAÑA.  

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×