Concurs de “TED talks” sobre Fisioteràpia i raonament clínic, a Palència

Publicada el 14/06/2018

Les XIV Jornades per a l’Actualització Professional que aquest any celebra el Col·legi Professional de Fisioterapeutes de Castella i Lleó (CPFCYL) a Palència, entre el 30 de novembre i l’1 de desembre, sota el títol “Fisioteràpia i raonament clínic”, inclouran un concurs formatiu per a fisioterapeutes anomenat FisioTEDrapia.

A FisioTEDrapia hi podran participar fisioterapeutes de qualsevol col·legi de l’estat. El format serà el de les “TED talks”, una xerrada de vint minuts amb un estil divulgatiu directe, distès, original i fins i tot humorístic, si s’escau.

S’acceptaran presentacions molt variades, des d'una tècnica innovadora o la divulgació d'un estudi científic, passant per la descripció d'un mètode, crítiques constructives, avenços científics, qualsevol cosa que tingui com a tema central la Fisioteràpia.

Sobretot es valorarà la relació de la xerrada amb el tema de les jornades (“Fisioteràpia i raonament clínic”). El primer premi és de 500 euros, el segon, de 300, i la resta de finalistes, fins a cinc, rebran una beca d’accés lliure en activitats formatives organitzades pel CPFCYL.

El termini de presentació de les propostes de “TED talks” va de l’11 de juny fins al 14 de setembre. Trobareu més informació i la butlleta per participar-hi, aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×